Vælg en side

Indsaml marksten fra sædet af din ATV

Ny tidsbesparende løsning til indsamling af marksten i landbruget

FORDELE VED EN ATV-STENSAMLER™

rake

Fantastisk arbejdsmiljø

Arbejdskomforten på en ATV er bare langt bedre end et par beskidte arbejdhansker og en træt ryg. Selv de allermest jordfaste sten, kan maskinen grave op.
rake

Tidsbesparende

Med Stoneless’ ATV stensamler kan du langt hurtigere end tidligere fjerne sten på dine arealer. Vores kunder kan nu fortælle at det nu blot tager 1/3 tid at samle sten.
rake

Minimalt aftryk

Med en ATV på blot få hundrende kilo og en stensamler bagpå giver vores løsning et minimalt aftryk på marken og afgrøderne. 1-2 uger efter en overkørsel, kan det ikke ses på afgrøden.
rake

Økonomisk besparelse

Med vores løsning er du sikret en langsigtet økonomisk besparelse. Der er nemlig mange arbejdstimer sparet med vores løsning, derudover bliver stensamling også prioriteret i langt højere grad.

ATV-STENSAMLER SPECIFIKATIONER

Søren Vestergaard Kristensen

Soeren-1024×936-1
Skaberen bag Stonless’ ATV-Stensamler™

Søren er opvokset på en svinebedrift ved Kjellerup i Midtjylland. Hvert år hjalp Søren til med at samle sten på bedriftens 400 ha.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Allerede som 15 årig tænkte han at dette arbejde da nok kunne gøres smartere. Han begyndte så at bygge de første prototyper ude i laden.

De første mange prototyper måtte han kassere og smide i skrotkontaineren. “Som 15-16 årrig havde jeg ikke færdighederne til at bygge noget ordenligt, som virkede, men idéen syntes jeg stadig var god” -fortæller Søren.

Efter folkeskolen gik Søren i lære som klejnsmed og igennem den 5 årige uddanelse er produktet blevet perfektioneret ned til mindste detalje. Ethvert skoleprojekt og fritidstime efter arbejde gik med at tegne og bygge nye prototyper af denne stensamler til ATV.

Salget af disse maskiner startede i foråret 2019, og herefter har det taget fart. I dag lever Søren udelukkende af at sælge disse maskiner.

Økonomisk beregning

ATV og stensamler

sten-1-300×241

Traktor og bakskovl

sten-2-300×245

Timeløn: 150 kr x 40% = 210 kr

210 kr/t

(40% udgør feriepenge, forsikringer, SH, atp)

STONELESS ATV-STENSAMLER™

Hvid-baggrund-skygge-3-scaled
Blot monter den medfølgende styreboks på din ATV og du er klar til at komme i marken!

DKK 69.000,-

Gratis Levering

Hør hvad vores kunder selv fortæller:

Klik ind og læs artikler fra bl.a.:
omtalt_af_tv2-stoneless_02
effektivtlandbrug-logo-300
omtalt_af_metalsupply-stoneless
omtalt_af_tv-midtvest-stoneless
thatsfarming-logo-300
farmbackup-logo-300
mercantec-logo-300
omtalt_af_tv-midtjyllandsavis-stoneless

Følg os på Facebook

Vi opdaterer løbende med nyheder på Facebook. Så klik “Synes godt om” og du vil løbende se opslag fra Stoneless på Facebook.

Kontakt mig
close slider

    Jeg vil gerne kontaktes